• DRODZY RODZICE

• W ZWIĄZKU Z NIEDŁUGO ROZPOCZYNAJĄCYM SIĘ ROKIEM SZKOLNYM PROSIMY O ZGŁASZANIE SIĘ DO PRZEDSZKOLA PO UPOWAŻNIENIA DOTYCZĄCE ODBIORU DZIECI Z PLACÓWKI, WYPEŁNIENIE ICH I SZYBKI ZWROT ORAZ ANEKSÓW DO UMOWY, PONIEWAŻ NASTĄPIŁA ZMIANA STAWKI ŻYWIENIOWEJ.

DZIĘKUJEMY

• INFORMACJA DLA RODZICÓW!

• DRODZY RODZICE

OD DNIA 1.09.2022R   ZMIANIE ULEGA WYSOKOŚĆ DZIENNEJ  STAWKI  ŻYWIENIOWEJ

3 POSIŁKI -11 ZŁ

I ŚNIADANIE-3,30 ZŁ

II ŚNIADANIE-2,20 ZŁ

​​​​​​OBIAD-5,5O

DRODZY RODZICE INFORMACJA O PRZYDZIALE DZIECI

DO GRUP PRZEDSZKOLNYCH

I PRACUJĄCYCH Z NIMI

WYCHOWAWCÓW BĘDZIE

UDZIELANA DNIA 1.09.2022R.

INFORMACJA O TERMINIE ZEBRAŃ

UKAŻE SIĘ WKRÓTCE.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.